Jak zjistit, kdo vás přestal sledovat na Instagramu: Průvodce krok za krokem

Vytvořeno 10 září, 2024
přestat sledovat instagram

Instagram se stal jednou z nejpopulárnějších platforem sociálních médií, s miliony uživatelů denně interagujících. Je běžné získávat nebo ztrácet následovníky, ale sledování toho, kdo vás přestal sledovat, může být náročné, protože platforma pro to neposkytuje vestavěnou funkci. Pro ty, kteří jsou zvědaví, kdy a kdo se rozhodne je přestat sledovat, existují způsoby, jak tyto informace odhalit ručně nebo prostřednictvím aplikací třetích stran. Ať už jste příležitostný uživatel nebo značka sledující vaše zapojení, zde je návod, jak efektivně sledovat, kdo vás na Instagramu přestal sledovat.

Zkontrolujte svůj seznam sledujících ručně

Nejjednodušší a nejpřímější způsob, jak zjistit, kdo vás přestal sledovat, je ruční kontrola seznamu sledujících. Můžete to udělat takto:

Krok 1 : Otevřete aplikaci Instagram a přejděte do svého profilu.
Krok 2 : Klepněte na počet sledujících.
Krok 3 : Do vyhledávacího pole zadejte uživatelské jméno osoby, o které máte podezření, že vás přestala sledovat.
Krok 4 : Pokud se jejich jméno neobjeví ve vašem seznamu sledujících, přestali vás sledovat.

Použijte oznámení Instagramu

Nativní oznámení Instagramu vám mohou poskytnout informace o tom, když vás někdo sleduje, ale neupozorní vás, když vás někdo přestane sledovat. Zde je návod, jak používat oznámení ke sledování potenciálních uživatelů, kteří přestanou sledovat:

Krok 1 : Zapněte oznámení pro Instagram, abyste byli informováni o tom, kdo vás sleduje.
Krok 2 : Uchovávejte si mentální nebo písemné poznámky o posledních sledujících.
Krok 3 : Pokud zaznamenáte pokles v počtu sledujících, ale nepamatujete si, že byste sami někoho přestali sledovat, zkontrolujte, zda jsou na vašem seznamu stále nedávní sledující.

Aplikace třetích stran pro sledování nesledujících

Existují aplikace třetích stran, které vám pomohou sledovat, kdo vás na Instagramu přestal sledovat. Tyto aplikace často poskytují další analýzy o vašem účtu Instagram. Mezi oblíbené možnosti patří:

Krok 1 : Stáhněte si aplikaci, jako je „ Followers & Unfollowers “ „ FollowMeter “ nebo „ Flowers Tracker “.
Krok 2 : Přihlaste se pomocí svých přihlašovacích údajů k Instagramu (ujistěte se, že je aplikace bezpečná a má dobrou pověst).
Krok 3 : Umožněte aplikaci analyzovat váš účet a kontrolovat vaše sledující.
Krok 4 : Přejděte do sekce ' Nesledovatelé ' a podívejte se, kdo vás nedávno přestal sledovat.

Sledujte počet sledujících v průběhu času

Pro ty, kteří chtějí sledovat nesledující po delší dobu, může být užitečné sledování počtu sledujících. Zde je postup:

Krok 1 : Pravidelně kontrolujte a zapisujte si počet sledujících.
Krok 2 : Porovnejte počet sledujících ze dne na den nebo z týdne na týden.
Krok 3 : Pokud zaznamenáte výrazný pokles, můžete prozkoumat, kdo chybí, porovnáním seznamu sledujících v průběhu času.

Závěr

I když Instagram přímo neukazuje, kdo vás přestal sledovat, existuje několik způsobů, jak to zjistit. Ať už dáváte přednost ručnímu přístupu nebo používání aplikací třetích stran, je důležité sledovat svůj účet, abyste lépe porozuměli svému publiku. Při používání externích nástrojů buďte opatrní a vždy upřednostňujte zabezpečení svého účtu.

lidé, kteří vystupují z telefonu

Ne, Instagram neposílá upozornění, když vás někdo přestane sledovat. Musíte ručně zkontrolovat svůj seznam sledujících nebo použít ke sledování aplikaci třetí strany.

Některé aplikace třetích stran jsou seriózní a bezpečné, ale jiné mohou představovat bezpečnostní rizika. Vždy zkontrolujte recenze, ujistěte se, že aplikace má solidní zásady ochrany osobních údajů a buďte opatrní při zadávání přihlašovacích údajů.

Ano, můžete ručně sledovat nesledující osoby tak, že budete pravidelně kontrolovat svůj seznam sledujících a porovnávat jej s minulými sledujícími. To však může být časově náročné, zejména u účtů s mnoha sledujícími.